Forsidetekst

NY KLINIK 1. maj 2023 - der er åbent for tilgang allerede nu 

Lægerne Idriss Kise (www.idrisskise.dk) udvider med en helt ny klinik på 1. sal af Nordea, på Torvet 1 i Galten.
Klinikken vil blive drevet i tæt sammenhæng med den eksisterende klinik i Sorring, og de samme læger og personale vil arbejde i begge klinikker. På den måde vil de mange års erfaring fra Sorring overføres til den nye klinik i Galten, og vi glæder os.
Speciallæge i almen medicin Christa Harbo Lindvig er ansat i forbindelse med udvidelsen, og hun vil sammen med Mona Lisa Idriss Kise og Henrik Idriss Kise være de faste læger i begge klinikker.
Vi glæder os til at åbne dørene til den helt nye klinik 1. maj 2023

Der er allerede åbent for tilmelding til klinikken via følgende link, men HUSK at søge på, eller efter, 1. maj 2023 OG Skanderborg Kommune, ellers kommer vi ikke frem som mulighed. https://www.borger.dk/Handlingside..


Lægernes Idriss Kise Galten ER PÅ FACEBOOK
LINK til Facebook


Telefon
Tlf. nr. 86957006

Ved AKUT behov for lægehjælp ringes også 86957006, hvor man vejledes til at trykke 9. Det er kun til akutte situationer, da dette er en direkte linje, og vi kan vanskelig tale i 2 telefoner på samme tid.

Hjemmeside og selvbetjening
For at få adgang til selvbetjeningsdelen skal nye brugere oprettes med brugernavn og adgangskode. Tryk på knappen “Selvbetjening” og følg vejledningen eller læs nærmere om brugeroprettelsen i menuen foroven.