Forsidetekst

Kære alle

Klinikken holder lukket fredag 10/5-2024
Ved behov for akut lægehjælp denne dag, som ikke kan vente til vi åbner igen 13/5-24, oplyses kontaktnummer til nabokollega på vores telefonsvarer 86957006, aften, weekend og helligdage kontaktes lægevagten på 70113131

NY KLINIK 1. maj 2023 - der er fortsat åbent for tilgang  

Lægerne Idriss Kise (www.idrisskise.dk) udvidede med en helt ny klinik på 1. sal af Nordea, på Torvet 1 i Galten, d. 1/5-23.
Klinikken bliver drevet i tæt sammenhæng med den eksisterende klinik i Sorring, og de samme læger og personale vil arbejde i begge klinikker. På den måde overføres de mange års erfaring fra Sorring til den nye klinik i Galten.
Speciallæge i almen medicin Christa Harbo Lindvig blev ansat i forbindelse med udvidelsen, og hun er sammen med Mona Lisa Idriss Kise og Henrik Idriss Kise gruppen af faste læger i begge klinikker.

Der er fortsat åbent for tilmelding til klinikken via følgende link, men HUSK at søge på Skanderborg Kommune, ellers kommer vi ikke frem som mulighed. https://www.borger.dk/Handlingside..


Lægernes Idriss Kise Galten ER PÅ FACEBOOK
LINK til Facebook


Telefon
Tlf. nr. 86957006

Ved AKUT behov for lægehjælp ringes også 86957006, hvor man vejledes til at trykke 9. Det er kun til akutte situationer, da dette er en direkte linje, og vi kan vanskelig tale i 2 telefoner på samme tid.

Hjemmeside og selvbetjening
For at få adgang til selvbetjeningsdelen skal nye brugere oprettes med brugernavn og adgangskode. Tryk på knappen “Selvbetjening” og følg vejledningen eller læs nærmere om brugeroprettelsen i menuen foroven.